Naujienos

Kvietimas į medijų raštingumo mokymus moksleiviams

Vasario 23 ir 25 dienomis, 15:00-19:00 val. mokytojus ir 10-12 klasių moksleivius kviečiame dalyvauti tarptautiniame projekte „Medijų raštingumas Baltijos šalyse“, kurį įgyvendina pasaulinės plėtros organizacija IREX, bendradarbiaujant su Lietuvos nacionaline UNESCO komisija. Projektą remia JAV valstybės departamentas.
Visus mokytojus ir moksleivius, siekiančius įgyti žinių ir įgūdžių, kaip atpažinti melagienas, sužinoti kas yra filtro burbulas, kaip veikia medijos ir dar daugiau, kviečiame registruotis į nemokamus dviejų dienų mokymus, kuriuos veda medijų ekspertai ir jaunieji instruktoriai.
Kaip ? Iki Vasario 22 d. užpildykite paraiškos formą http://bit.ly/2YooNCA

Kada? Vasario 23 ir 25 dienomis, 15:00-19:00 val
Kur? Online, per Zoom platformą
Kas gali dalyvauti? Visi socialiai aktyvūs besidomintys medijų raštingumu asmenys.
Kokia nauda? Įgysite įgūdžių ir žinių apie medijas, jų poveikį mūsų gyvenimui, išmoksite patikrinti nuotrauką, vaizdo įrašą ir atskirti melagieną, sužinosite kas yra filtro burbulas ir algoritmai ir, žinoma, dar daugiau! Mokymų pabaigoje gausite sertifikatą, patvirtinantį, jog esate medijų raštingumo instruktorius (kuris puikiai atrodys jūsų CV) ir instruktoriaus rinkinį DOVANŲ! Galėsite įsitraukti į instruktorių tinklą Facebook‘e, jungiantį instruktorius Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje ir patys pravesti mokymus. Turėsite galimybę dalyvauti IREX stipendijų programoje. Projektą kuruojantys mokytojai taip pat gaus padėkos raštus už dalyvavimą projekte. Prašome pasidalinti kvietimu su kolegomis, nes mokymai iš ties naudingi, kokybiški ir įdomūs.
Daugiau informacijos Facebook platformoje -> Irex in the Baltics ir mpetkauskaite@irex.org

 

 

2021 02 01 Kategorija: Lietuvos nacionalinė UNESCO komisija, Švietimas, Asocijuotų mokyklų tinklas, Informacija ir komunikacija, Visos naujienos